Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
21/09/2021
Kategori:

Mørgosvømming med frokost

Tirsdag klokken 06:30 er bassenget åpent for de som vil starte dagen med en svømmetur. Hanna sørger for at basssenget er åpent, og Eli og Ester inviterer til frokost i Kafe Bukfyll, eller smører nistepakke som du kan få med deg på jobb!

Mørgosvømming er et samarbeid mellom Hanna Rivenes i Frisklivssentralen og Eli Torp og Ester Kulterud i Frivilligsentralen. Fra klokken 06:30 til 08:15, tirsdag morgen, er bassenget åpen for en dukkert slik at man våkner ordentlig om morgenen før man starter på jobb. I tillegg har damene i Frivilligsentralen kastet seg på og forberedt en skikkelig frokost i Kafe Bukfyll, slik at du kan nyte en god frokost sammen med trivelige sambygdinger. Og for den som skulle du ha det litt travelt, ordner Eli og Ester niste som du kan ta med deg på jobb.

Mørgosvøm med frokost er et tilbud hver tirsdag. Bassenget er åpent for egentrim fra 06:30 - 8:15 og frokost/nistepakke er tilgjengelig fra 07:30 til 10:00 for 50 kroner. Tilbudet er for voksne over 18 år. Og man kan selvfølgelig velge å benytte seg av frokost også uten å svømme!

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram