Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Sør-Aurdal Kommune
Publisert
18/11/2021
Kategori:

Gården for gleder og samhold

Som en del av en nasjonal satsning mot ensomhet og utenforskap er Valdres-Stallen i Aurdal en av 19 gårder som har har gleden av tilby treff for for aktivitet, glede og samhold.

Inn på Tunet har i samarbeid med Nord-Aurdal, Etnedal og Sør-Aurdal kommune etablert prosjektet "Sammen mot ensomhet - gården for gleder og samhold". Valdres-Stallen har den glede av å åpne gården for sosialt samvær og aktiviteter for unge og eldre besøkende(over 18 år) hver onsdag kl.10.30 - 14.30. Tilbudet er et lavterskeltilbud og alle kan melde seg på ved å sende melding eller epost til Anne Svenkerud Bjørgo på 41201122 eller post@valdres-stallen.no.

Totalt skal det arrangeres 15 gårdstreff med oppstart 08. desember. På gården kan du kose med dyrene, være med å fôre dyrene, stelle, børste og håndtere hester, gå tur med border collien Mia og sist, men ikke minst, delta i en hyggelig samling med varm et varmt måltid og god prat på slutten av dagen. På gården er det hester, geiter, kaniner, hund, høner og en hane. Valdres-Stallen er en naturlig arena for sosialt fellesskap, meningsfylte oppgaver og gode samtaler.

Ta med lunsjpakke og egen mat ved eventuelle allergier.

Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram