Mitt Sør-Aurdal, logo
Foto: Hans Allergoth
Innhold av
Hans Allergoth
Publisert
01/12/2021
Kategori:

Innholdsrik adventshelg i Begnadalen

Quizkveld

Fra 26 til 28 november ble det arrangert en flott og innholdsrik adventshelg i Begnadalen. Det hele startet fredag kveld med quizkveld i samfunnssalen. Det var et godt oppmøte og de 7 lagene ble testet av quizmasterene Signe E. Kvaale og Hans Allergoth. Hedalslaget «Lisgrenda velforening» gikk av med seieren. Bydgeutvalget serverte kaker og kaffe.

Adventskos og julegrantenning

Lørdag hadde Joker og Bydgeutvalget slått seg sammen om en hyggelig og koselig adventsaften. Jokers juletre ble tent, vi gikk rundt treet, og nissen kom også innom en tur med godteposer til barn og voksne. Det var mulighet for en liten tur i hest og vogn. Det bli servert kaffe gløgg og kaker. Og bålpannene var tent, så det var mulig å grille mat. Et veldig positivt og fint arrangement.

Adventsgudstjeneste og julegrantenning

Helgen ble avsluttet på søndag med den tradisjonelle adventsgudstjenesten, hvor barnekoret sang og konfirmantene deltok. Menighetsrådet serverte gløgg og småkaker ved utgangen. Etter gudstjenesten ble årets julegran på skoleplassen tent. Vi gikk rundt treet og nissen hadde sendt en hjelper til å dele ut kjærlighet på pinner. Han mente at det var viktig å kunne spre litt kjærlighet her i dalen nå før jul.

Takk til alle som kom, deltok og arrangerte, slik at det ble en flott adventshelg i Begnadalen. Neste år ønsker vi oss enda flere besøkende. God adventstid ønskes til alle sammen.

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram