Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
20/09/2021

Fullt hus på pubquiz i Hedalen!

Fredag 17. september var det duket for en etterlengtet pubquiz på nordre lokalet i Hedalen. Det resulterte i stinn smittevernvennlig quizbrakke!

Hedalen Ungdomslag inviterte til en helaften med quiz og holdt servering av drikkevarer og snacks. I tillegg hadde gutta i Fosstopp Trehytter dukket opp med steinovn og bakte pizzaer med lokal vri til sultne gjester. Signe Elisabeth Kvåle og Torstein Øyhus deltok som quizmastere og holdt 25 spørsmål hver for totalt 8 lag som kjempet om seieren. Vel 50 stykker møtte opp og fylte lokalet i henhold til de smittevernreglene som var satt. Og ekstra gledelig var det at ca. 10% av de oppmøtte nye sør-aurdøler som Mitt Sør-Aurdal kunne spandere inngangsbilletten på.

Prosjektlederen i bolystprosjektet benyttet også anledningen til å presentere seg, få innspill på prosjektet og forklare hvorfor han har blandet seg inn i arrangementet. Pubquizen i Hedalen er første arrangement der Mitt Sør-Aurdal vil bidra til å inkludere nye sør-aurdøler i lokalsamfunnet. Videre har vi oppfordret de andre bygdene til å følge etter, derfor blir det quiz i Begnadalen i november, romjulsquiz i Sør-Aurdalshallen og quiz på Leirskogen på nyåret i 2022.

Flere bilder finner du på vår facebookside.

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram