Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
04/10/2021

Inviterer til Høstmarked 9. oktober

For fjerde gang inviterer Kåre Langtangen til høstmarked på Ellingsæter, lørdag 9. oktober. Kjelleren blir fylt med utstillere som tilby variasjon i både håndverk og mattradisjon. Det er både lokale utstillere fra Valdres og hyttefolk som tar med seg hobbyen til fjells for å vise frem og selge.

- Så langt er det påmeldt 13 utstillere, og om værmeldingen tillater det meldes det nok på en del etternølere i siste liten, smiler Kåre.

For fem år siden ville han skape noe liv og røre for hytte- og bygdefolket og inviterte inn til høstmarked på Ellingsæter. I fjor ble det naturlig nok ikke noe av, som en følge av pandemien, men i år skal kjelleren og forhåpentligvis uteplassen fylles opp, så sant været tillater det.

Første året høstmarkedet skulle arrangeres var han svært spent på om folk ville dukke opp på en regntung dag. Fem på 11 var kjelleren fylt opp med utstillere, men ingen besøkende i siktet, og ute var det grått og regn. Snaue kvarteret etter var parkeringsplassen plutselig smekkfull og det var folk overalt! Og slik har det vært de følgende årene også! Mange passer på å reise på hytta akkurat denne helga.

Høstmarkedet åpner klokken 11:00 lørdag 9. oktober!

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram