Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Marit Hougsrud
Publisert
09/10/2021

Verdensdagen for psykisk helse

Psykiske utfordringer kan forekomme overalt og hvem som helst kan oppleve det! Ved å markere denne dagen håper vi det blir lettere å dele vanskelige tanker, og at det blir mindre skam rundt psykiske utfordringer.

I en måned nå har jeg hatt med meg det gule bildet mitt, og jeg har møtt mange som syns markeringen av denne dagen er viktig. Her i Sør-Aurdal har vi både fagpersoner og helt vanlige personer som kan hjelpe.

Kjenner du på en lei følelse? Trenger du hjelp? Da skal du ta en kikk på bildene, så ser du at ingen av disse vil at du skal være alene!

Ser du et fjes du kan tenke deg å snakke med? Gjør det! ❤️
Hilsen Marit 😊

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram