Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
11/11/2021
Kategori:

Kulturkvelden utsatt til over nyttår

På grunn av økt smitte av korona er kulturkvelden som skulle avholdes 19. november utsatt til over nyttår.

På kulturkvelden blir det spekket program med underholdning, musikk og kulturelle innslag fra lokale aktører. Det blir også servering i pausen i Kafé Bukfyll. Arrangementet er gratis å delta på.

Kultur- og idrettsprisen deles ut hvert år til personer eller foreninger som har utmerket seg innenfor sitt felt.

Sør-Aurdal kommune har nå gleden av å invitere til kulturkveld med prisutdelinger for to år, kulturlle innslag og en hyggelig kveld i kommunens nye storstue Sør-Aurdalshallen!

Kulturprisen 2020 tildeles Sonja Helen Bordewich og Kristian Grimsrud Strøm for sitt store engasjement for levende lokalsamfunn og kulturlivet i kommunen, spesielt for barn og ungdom. De legger hvert år ned en betydelig innsats i kommunens kulturliv på frivillig basis, blant annet gjennom organisasjonene Vennpunktet og Teknoklubben.

Bangsmoen Husflidslag tildeles Kulturprisen 2021 for innsatsen laget har lagt ned i kommunens kunst- og kulturliv med videreføring av håndverkstradisjoner og for å skape liv og røre på det historiske handelsstedet Bangsmoen ved drift av Bangsmoen Husflidsutsalg.

Idrettsprisen 2020 tildeles Tuva Moen Lien som har vist stor interesse for hest og satser innen travsporten. Tuva kan vise til flotte prestasjoner og har vunnet Nogesmesterskapet innen ponnitrav.

Arrangør: Sør-Aurdal kommune i samarbeid med Vennepunktet.

VELKOMMEN!

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram