Mitt Sør-Aurdal, logo
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
30/11/2021
Kategori:

Førjulsarrangementene i Sør-Aurdal

I Sør-Aurdal er det en håndfull faste arrangement når vi nå går inn i førjulstiden. Vi har forsøkt å samle de som er annonsert og ber om at folk tipser om arrangement som evt. skulle mangle.

25. november - 18 desember - Juleutsalget på Bangsmoen

Bangsmoen Husflidutsalg tar inn håndarbeid, bakst, lys, smykker, mat, julekort og lignende fra over 70 forskjellige produsenter og har utsalg i den tradisjonsrike butikken på Bangsmoen. Julebutikken er åpen torsdag, fredag og lørdag fra 11:00-16:00 helt frem til 18. desember.

Onsdag 1. desember - Adventskafé med julesalg

Hedalen misjonsforening arrangerer adventskafé med julesalg på Bedehuset i Hedalen onsdag 1. desember fra klokken 12 til 18. Salg av kaker og kaffe, og håndarbeidsprodukter og lignende.

Lørdag 4. desember - Lysfest og julemarked på Bautahaugen.

Joker Hedalen, Lions Club Vassfaret og Bautahaugens venner inviterer til lysfest og julemarked på Bautahaugen med start fra klokken 12:00. Det blir kafé med salg av kake og kaffer, servering av pølser og gløgg. Julemarked med salg av mye fint håndarbeide og julebakst, kalendere og julenek.

Det blir også eventyrstund i Lisstugua og grautservering ved Brakastugua der juletreet også vil bli tent, før turen tas til Joker der det blir delt ut godteposer til barna og julegrantenning.

Informasjon

5. desember - Jul med Valdresklang i Sør-Aurdalshallen

Valdres Brassband arrangerer julekonsert i samarbeid med Valdres kammerkor og lover skikkelig julestemning med julehøytid, varme brasstoner og lokale stemmer.

Billetter kan kjøpes på forhånd eller i døra. Sjekk Facebookarrangementet for billetter.

Laurdag 11. desember jul på Piltingsrud gard er avlyst på grunn av smittesituasjon

På grunn av en økende koronasmitte er julemarkedet på Piltingsrud gard avlyst.

Facebookarrangement

17. og 19. desember - Julekonsert med Bagn og Begnadalen musikkorps

Bagn og Begnadalen musikkorps inviterar til tradisjonell julekonsert i Begnadalen kirke den 17. desember og i Bagn kyrkje den 19. desember.

Laurdag 18. desember - Julekonsert med Hedalen Musikkorps og Hedalen Sangkor

Hedalen Musikkorps og Hedalen Sangkor inviterer til julekonsert i Hedalen Stavkirke laurdag 18. desember klokken 16:00.

18. og 19. desember - Julecabaret på Nordre Lokalet

Hedalen Ungdomslag setter opp en julecabaret med kjente og kjære julemelodier og utdrag fra juleeventyr. Dette arrangementet erstatter oppsettingen av Putti Plutti Plott som ikke ble mulig å gjennomføre pga. av smittesituasjonen i høst.

19 desember. Nissemarsj i Bagn.

Nissemarsjen starter klokken 16:30 på Sør-Aurdal Ungdomsskole og går en rundtur i sentrum frem til Valdrestunet der julegrana tennes. Tidligere har det vært gløgg og nissebesøk enten inne på kjøpesenteret eller nede igjen på SAUS.

Facebookarrangement

Andre aktuelle innlegg:
 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram