Hvit m i mitt sør-aurdal
Foto: Ole Arne Kvålshaugen gir stafettpinnen videre til Tone Martinsen som tar over som daglig leder
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
12/01/2022
Kategori:

Tone er ny daglig leder i Solheim Trevare AS

Solheim Trevare AS har gjort endringer i administrasjonen etter at det nye året er i gang. Tone Martinsen tar over daglig ledelse mens Ole Arne Kvålshaugen som tidligere har sjonglert begge roller nå går over som produksjonsleder etter å ha vært daglig leder siden 1991. Tone har vært med i Solheim Trevare siden 2014 med et opphold der hun har tatt fordypning i bygningsvern. Rolleendringen er for å styrke administrasjonen.

- Vi gjør dette for å forbedre to funksjoner i bedriften. Den ene er å styrke administrasjonen da Tone betjener kontoret og til enhver tid følger opp løpende drift og ta imot kunder og andre som trenger innom. Det andre er å utnytte Ole Arnes brede kompetanse til enhver tid i produksjonen, og med det heve kvalitet og produktivitet ytterligere, skriver Solheim Trevare i en pressemelding.

- Med disse grepene mener vi å ruste oss for en dynamisk og skapende framtid med ufortrøden og uredd utvikling i vår etter hvert veldig spennende bransje.

Produserer alt av interiør til hus og hytte

Siden 1952 har Solheim Trevare produsert interiør til hus og hytter og leverte blant annet interiør til Oslo Tingrett i 2019. Med 10 ansatte leverer de dører, vindu, trapper og interiør til kjøkken, bad og soverom til hele Østlandet og satset stort i 2019 med å investere 3,5 millioner i ny datastyrt maskinpark.

Sjekk ut hjemmesiden til Solheim Trevare for mer informasjon om bedriften

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram