Hvit m i mitt sør-aurdal
Foto: Marit Hougsrud
Innhold av
Marit Hougsrud
Publisert
13/01/2022

Godt nytt år?

Hei alle sammen! Etter noen gode, fine juledager, startet jeg opp med friskt mot med å ommøblere kontoret, rydde e-post og oppdatere kalenderen. Så sørget jeg litt over kulturkvelden og håpet på bedre korona-tider. Så var jeg klar for 2022!

Det jeg derimot ikke var klar for var mer ekstremvær! Ikke mentalt klar!!!

Denne kommunen trenger rett og slett ikke mer vind på en stund! Vi har mye skog på skakke, og en hel del provisoriske løsninger i strøm- og fibernettet. Vi trenger ikke besøk av Gyda!

Men Gyda kommer, med varierende styrke og mengde inn fra sjøen. Og det kan se ut til at andre kommuner blir hardere rammet enn oss denne gang. Men vi har forberedt oss likevel. Vi har hatt forberedende møter med Statsforvalteren og internt i kommunen. Vi er forberedt på glatte veier, tette stikkrenner og vi har på forhånd bestemt oppmøtepunkter ved kommunikasjonsutfall. Se mer på hjemmesiden til kommunen

Så vi bøyer hodet og møter det som kommer.
Jeg satte spørsmålstegn i overskriften, for man kan jo bli litt i tvil om dette kan bli et godt år? Men når det kommer til stykket tviler jeg ikke så veldig, for jammen skal vi lage oss et godt år her i Sør-Aurdal!🤩

Godt nytt år, folkens!

Måtte 2022 bli et fint, godt, sosialt og framoverlent år!
Vi sees, hilsen ordfører Marit 😊

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram