Hvit m i mitt sør-aurdal
Black Ice under fredagens konsert (Foto: Eivind Olmhus)
Innhold av
Eivind Olmhus
Publisert
16/05/2022
Kategori:

- Det frister absolutt til gjentakelse

AC/DC-tributebandet Black Ice gjestet Sør-Aurdalshallen fredag kveld, og arrangør Bagn Rock fikk vist at at flerbrukshallen også absolutt egner seg godt som konsertarena.

Etter en svært vellykket konsert har gjengen i Bagn Rock all grunn til å være storfornøyde med en vel gjennomført konsert, der både band, arrangørene og publikum storkoste seg.

Styreleder Stig Svenstad forteller at han knapt sov på to døgn da alt skulle klargjøres og rigges før og etter konsert.

- Med den konserten vi fikk til og alle tilbakemeldingene fra fornøyde publikummere er det verdt det, tross lite søvn, forteller Stig.

- Vi er nokså fornøyde med billettsalg og har fått flere medlemmer etter konserten, noe som gir oss mulighet til å arrangere flere konserter i fremtiden. Hele styret er enige om at det frister til gjentagelse! Vi må få takke band, teknikere og frivillige for en knallgod gjennomførelse, og for publikum som skapte liv og røre og utelukkende god stemning under konserten, avslutter Stig Svenstad.

Black Ice om sto på scenen denne kvelden så også ut til å stortrives på scenen og takket publikum og arrangørene flere ganger. I en egen facebookpost takker de også Bagn Rock for en profesjonell konsert, og sier de hadde det som plommen i egget. Med et engasjert publikum og godt øl stiller de gjerne opp til ny konsert!

Se flere bilder fra konserten:

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram