Hvit m i mitt sør-aurdal
Innhold av
Lene
Publisert
08/06/2023
Kategori:

Tur til Urbane Totninger

Lørdag 3. juni arrangerte vi tur til Urbane Totninger på Kapp. Deltakere fra 10 til 70 år, fra Storruste i sør til Reinli i nord. Bussjåfør Edvin kjørte oss behagelig over fjell og daler og Egons på Gjøvik stilte opp for sulte og tørste Sør-Aurdøler.

Urbane Totninger er kanskje ikke mer urbane en urbane Sør-Aurdøler men jubelen brøt løs da vi ble nevnt i en sang. Stemningen var høy i bussen fra Bagn til Bagn og heldigvis litt lavere fra Bagn til Hedalen 🥳 De yngste Snekkersvekara håpet kanskje på en ny karriere som popartister, men ble forklart at det ikke kun holder med et kjekt utseende. Den mellomste av Snekkersvekara forsøkte å rekruttere nye fans til show, til oss i Valdres og lykkes rimelig godt med å få bandlederen til å komme å spille for oss.

Snekkersvefruene kommmer med ny blogg, Snekkerfrua.com og gamle rørleggere viste at inni er vi alle like unge. Mitt Sør-Aurdal takker alle for en minnerik kveld og gleder oss til nye sprell. Vi møtte vårt konsulat på Kapp og fikk også besøk av Sør-Aurdals marine utstasjonert på Mjøsa.

Hilsen Olav Kristian

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram