Hvit m i mitt sør-aurdal
Innhold av
Lene
Publisert
16/11/2023
Kategori:

Hyggekveld

Sanitetens årlige hyggekveld

Den årlige hyggekvelden er over for denne gang. Nesten 60 personer var samlet til trivelig lag med god mat og godt drikke. Rakfisken fra Noraker smakte nydelig som alltid. Leder i foreningen, Jorunn Eid Haug, fortalte om aktivitetene i foreningen dette året, samt hva som er gitt til lokalsamfunnet i form av gaver, og bidrag til ulike forskningsfond innen helse.

Åresalg

Fast innslag på hyggekvelden er åresalg med mange fine gevinster og det er trekning på loddbøkene som har gått rundt det siste halve året. Også her ble det delt ut flotte gevinster. Loddsalget er en av de største inntektskildene i foreningen. Signe Marie L. Hagen leste Prøysen med stor innlevelse. Mange medlemmer i foreningen gjør en kjempeinnsats for at hyggekvelden skal bli trivelig for alle. Tusen takk til dere og til alle som deltok på kvelden.

Skrevet av Bagn og Reinli Sanitetsforening

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram