Hvit m i mitt sør-aurdal
Innhold av
Lene
Publisert
07/02/2024

Ordførerens Hjørne

JANUAR-RAPPORT

Så var januar over, så her følger det et lite tilbakeblikk gjennom kamerarullen min.

Bilde 1

Vinterlyset i januar er noe av det fineste jeg vet om, og jammen har det blitt noen slike øyeblikk i løpet av de siste ukene. Det er så fint!

Bilde 2

Vi har hatt besøk av samferdselsministeren i Valdres. Og han kom med gode nyheter og mange millioner, slik at vi kan ferdigstille E16 i Lomen. Nå gjenstår bare Fagernes Sør-Hande, og det jobber vi med nå utover våren.

Bilde 3

Vi har hatt formannskapsmøte der vi vedtok å sette i gang prosessen med planstrategi. Altså en plan for hvilke planer vi skal gjennomgå, rullere, fornye og oppdatere. En stor del av kommunens arbeidsverktøy er i form av lovpålagte planer. Dette arbeidet skal vi følge tett, og kommunestyret skal vedta selve strategien til høsten. Etterpå ruslet vi ned til Brødr. Dokken, der vi fikk en aldeles utmerket lunsj og en god orientering om bedriftens voldsomme omfang. Svært hyggelig!

Bilde 4

Som alle andre kommuner i Valdres har vi i Sør-Aurdal også fått en stol fra Valdres Arbeidssenter. Disse stolene er laget av en fin gjeng på Leira, med en formidabel arbeidsglede. Det er alltid så hyggelig å møte dem. Stolen står på kontoret mitt og kommer du på besøk kan du få sitte i den!

BIlde 5

Sammen med 700 andre deltok jeg på konferansen Agenda Innlandet. Der var også statsministeren, og han holdt en god, liten tale. Til slutt fortalte han blant annet om sine møter med mange av verdens statsoverhoder. Og felles for dem alle var nemlig: “Alle ville ha bytta med meg. På dagen.”

Og for meg ble det en viktig påminnelse, for i dagens gale verden er det jammen mange som ville ha bytta med oss!

Hilsen fra Ordfører-Marit

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram