Hvit m i mitt sør-aurdal
Innhold av
Lene
Publisert
24/05/2024
Kategori:

Ungdomscruising – kjøretøytreff fredag 31. mai kl. 19.00

Vi i Kjøretøy Sør Aurdal, sammen med Frivillighetssentralen, vil invitere til samling og cruising for ungdomsklubben.

Stedet er bussparkeringa bak Valdrestunet på Bagn.

Her blir det lavterskel tilbud for alle kjøretøyinteresserte. Møt opp med det kjøretøyet du har, eller kom bare for å se på kjøretøyene som er tilstede. Ingen doning er for gammel eller ny, eller for liten eller for stor. Moped – motorsykkel, bil, traktor, lastebil eller andre kjøretøy med hjul.

Vi ønsker å sette fokus på samhold rundt kjøretøyhobbyen, samt gi ungdommen mulighet til å ta del i den store interessen for kjøretøy. Det er lov til å ta med seg ungdommene på sporadiske cruisinger i sentrum, men da MÅ det være fremvist lapp med godkjenning av en foresatt (utdelt på forhånd). Dette for å sikre at alle følger regler ved å ta med seg mindreårige. Vi gjør også som tidligere. Det blir en felles «17. mai» runde og etterpå sosialt samvær.

Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å være med å spre glede og interesse.

Det er ingen påmelding, men på Facebook finner du et arrangement der du kan vise din interesse eller diskutere arrangementet.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Mitt Sør-Aurdal på tlf. 91 79 80 18 eller e-post post@mittsoraurdal.no

Andre aktuelle innlegg:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram