Mitt Sør-Aurdal, logo
Næringsliv
Bedrifter
Hedda Hytter AS
Bedrifter i Sør-Aurdal
Bedrifter i Sør-Aurdal

Hedda Hytter AS

Hedda Hytter har bygget hytter i Valdres helt siden 1979. Da den anerkjente hyttearkitekten Jon Haug startet samarbeidet med Hedda Hytter, kombinerte han det beste fra norsk hyttetradisjon med et fleksibelt modulsystem og utviklet HEDDA. 

Med fokus på individuelle løsninger og landskapstilpasning utgjør HEDDA mye av grunnstammen i moderne norsk hyttebygging. HEDDA er forankret i norsk byggeskikk med fokus på høy arkitektonisk verdi, smarte løsninger og respekt for omgivelsene.

I 2017 tok KIMA arkitektur utgangspunkt i erfaringene fra arbeidet med HEDDA og utviklet en ny hyttetype for bedriften. HEDVIG har et moderne arkitektonisk uttrykk og spennende løsninger, og har mye av sitt arvestoff fra Hedda Hytter AS’ tradisjon, grunnverdier og filosofi. 

HEDDA og HEDVIG produseres ved vårt produksjonsanlegg i Hedalen, med høye krav til kvalitet i utførelse og leveranse. Hyttene kan leveres nøkkelferdig over hele landet.

Les mer om våre hytter på hedda.no

 480 030 48     
 post@mittsoraurdal.no
Personvern
| © | Levert av
TALA
envelopephone-handsetmap-markerlinkmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram