Hvit m i mitt sør-aurdal

Nettverksbygging

Det er tradisjon for samarbeid i næringslivet i Sør-Aurdal. Bedrifter i samme bransje hjelper hverandre, og næringslivet deler informasjon og erfaringer som kan hjelpe andre bedrifter til et enklere liv.
Foto: Sliperiet i Bagn
Næringsliv
Nettverksbygging

Næringslivsmøter

Det holdes møter rundt omkring i kommunen med forskjellige temaer. Møtene holdes ofte hos bedriftene og er viktige møtepunkter for deling av erfaringer og nye ideer. Her finner man gjerne kolleger og konkurrenter, men man vil ofte se at det kan være mye å lære fra bedrifter i helt andre bransjer.
Nettverkene har også god kontakt med kommunen, NAV, bransjeorganisasjoner og andre nyttige kontakter.
Bransjer som er store i kommunen er bygg, anlegg, treindustri, regnskap, skogbruk og landbruk. Det er store muligheter for de som ønsker å etablere seg de fleste bransjer.
For ytterligere opplysninger om etableringsmuligheter, ta gjerne kontakt med Stig Solbrekken, Næringsrådgiver i Sør-Aurdal kommune, eller les mer om etablering og vekst her.

Har du spørsmål om næringslivsnettverk?

Ring varaordføreren da vel
Olav Kristian Huseby, varaordfører i Sør-Aurdal
Olav Kristian Huseby
Varaordfører i Sør-Aurdal kommune
Tlf. 917 98 018
Send mail
linkcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram